Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οδηγίες καταχώρησης περιοδικών επισκέψεων στην αναγγελία Τεχνικού Ασφαλείας

24 Ιούλιου 2018 Σχόλια
Οδηγίες καταχώρησης περιοδικών επισκέψεων στην αναγγελία Τεχνικού Ασφαλείας
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


www.sepenet.gr


Ένα νέο αρχείο οδηγιών σχετικά με την αναγγελία τεχνικού ασφαλείας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΕ (www.sepenet.gr) στην ενότητα «Ενεργές Υπηρεσίες μέσω sepenet.gr».

Το αρχείο αφορά στην καταχώρηση περιοδικών επισκέψεων στην αναγγελία Τεχνικού Ασφαλείας.

Πατήστε επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

«Αφού ακολουθήσουμε τα γνωστά βήματα για την είσοδό μας στην εφαρμογή και επιλέξουμε την έδρα ή το υποκατάστημα, για το οποίο θέλουμε να υποβάλλουμε αναγγελία, η εφαρμογή μας ζητάει να καταχωρήσουμε το χρονικό διάστημα της αναγγελίας.

Μετά από την καταχώρηση του χρονικού διαστήματος, πραγματοποιείται ο έλεγχος των ημερομηνιών.


Στη συνέχεια, ανοίγει η φόρμα της αναγγελίας του Τ.Α. για το συγκεκριμένο υποκατάστημα και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αφού ακολουθήσουμε τα γνωστά βήματα καταχώρησης των απαραίτητων στοιχείων του κλάδου εργασίας της επιχείρησης, του Τ.Α. και του αριθμού εργαζομένων ανά κατηγορία επικινδυνότητας στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, προχωρούμε στην ομάδα πεδίων «Επισκέψεις Τεχνικών», όπου διακρίνουμε το εικονίδιο , στο οποίο όταν εστιάζουμε με τον δείκτη του ποντικιού εμφανίζεται ο τίτλος «Επαναληπτικές Επισκέψεις Τεχνικών».


Πατώντας στο εικονίδιο , ανοίγει ένα νέο παράθυρο με πεδία, στα οποία καταχωρούμε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της αναγγελίας, την περιοδικότητα των επισκέψεων, την χρονική διάρκεια της κάθε επίσκεψης και τέλος τον Τ.Α. και εν συνεχεία επιλέγουμε «Προσθήκη».



Αυτομάτως η εφαρμογή εισάγει τις επισκέψεις, σύμφωνα με τα δεδομένα που δώσαμε στο προηγούμενο στάδιο.


Από το σημείο αυτό και έπειτα, ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία με την επισύναψη του αρχείου και την υποβολή της αναγγελίας.

Επισημαίνεται ότι όσο περισσότερες είναι οι επισκέψεις που ζητάμε από την εφαρμογή να μας υπολογίσει τόσο μεγαλύτερος είναι και ο απαιτούμενος χρόνος απόκρισης της εφαρμογής για την εμφάνιση των επισκέψεων.»



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης