Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσ/νίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής: «Όταν το ψέμα, ο εμπαιγμός και η υποκρισία... γίνονται μόνιμη αλήθεια!!!»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 52 - ΤΗΛ:2310286789 - FAX:2310275347 - 54 635 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
www.eforiakos.com/Email:[email protected]

Θεσσαλονίκη, 03/07/2018

ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ, Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.... ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ενώ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος είχε δεσμευτεί στη συνάντηση των τριών Ομοσπονδιών στις 14/03/2018 να λύσει μόνιμα το πρόβλημα της μισθολογικής εξομοίωσης μέχρι 30/05 και να φέρει σχετική διάταξη νόμου προς ψήφιση που θα αφορούσε όλο το Υπ. Οικ., τελικά σε νέα συνάντηση στις 18/06/2018, μας λέει ότι θα συγκροτηθεί τριμερής επιτροπή αποτελούμενη από τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της ΑΑΔΕ και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης προκειμένου να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ!!!

Ρωτάμε τον κ. Υπουργό τι άλλαξε μέσα σε 3 μήνες, όταν ο ίδιος μας διαβεβαίωνε ότι οι θεσμοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο θέμα της μισθολογικής εξομοίωσης!!!!

Είναι τώρα πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Υπουργός Οικονομικών συντάσσεται με την εμμονή του κ. Διοικητή της ΑΑΔΕ για ατομικό μισθολόγιο βάσει των περιγραμμάτων θέσεων.

Η ίδια ακριβώς παλινωδία και στο θέμα της ευθύνης και της προστασίας..... από πέρσι το καλοκαίρι Υπ. Οικ. και ΑΑΔΕ υποτίθεται ότι θα έφερναν σχετική διάταξη προς ψήφιση, ενώ τα κρούσματα βίαιων επιθέσεων εναντίον μας, όλο και πληθαίνουν    

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΥΠΟΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΠΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης