Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αγωνιστική Κίνηση Λογιστών Κέρκυρας: Ανακοίνωση για τις εκλογές 18 Απριλίου

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 18/4/2018

Στις 18/4/2018 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας. Η Αγωνιστική Κίνηση Λογιστών Κέρκυρας μέσα απ' τις εκλογές αυτές βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένη και με ποσοστό 36,23% κατέκτησε τρείς έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου καθώς και τρείς αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία (ΠΟΦΕΕ).

Κατ' αρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που έδειξαν και με την ψήφο τους εμπιστοσύνη στην παράταξη και να δεσμευτούμε για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε τόσο εμείς αλλά και συνολικά οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι για την κερδοφορία του μεγάλου Κεφαλαίου.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους , με πρώτο σταθμό την Πρωτομαγιάτικη Απεργία , μαζί με τους Εργαζόμενους , τους Αυτοαπασχολούμενους , τους Μικρούς Αγρότες , τη Νεολαία , να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι ανησυχητικές οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, που ανταγωνισμοί και οι πολεμικές συγκρούσεις για το μοίρασμα και τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και των αγωγών γενικεύονται. Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αναπτύσσονται ισχυρές πολεμικές μηχανές. Η βάση της Σούδας αναβαθμίζεται, ο Άραξος και η Ανδραβίδα εκσυγχρονίζονται. Σχέδια για νέες εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ σε Αλεξανδρούπολη και Σύρο εξυφαίνονται για να απαιτήσουμε :

• Καμία αλλαγή συνόρων, όπως αυτά καθορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες

• Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου, να γυρίσουν πίσω οι στρατιωτικές αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων. Να φύγει εδώ και τώρα το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο

• Καμία δαπάνη για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς.

• Διεκδικούμε άμεσα μέτρα στήριξης για τους αυτοαπασχολούμενους και τις λαϊκές οικογένειες.

• Αφορολόγητο όριο για τους αυτοαπασχολούμενους, 12.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος.

• Καμία κατάσχεση και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας. Να διαγραφούν τόκοι και πρόστιμα, τμήμα των χρεών των αυτοαπασχολούμενων προς τις τράπεζες.

• Κάλυψη όλων των αναγκών από τον κρατικό προϋπολογισμό για δωρεάν και αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας - Περίθαλψης, Παιδείας.

• Αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους, σύνταξη στα 60 για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες.
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΣΕΛΚΕ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 18/04/2018

 

2018

2015

ΨΗΦΟΙ

ΠΟΣΟΣΤΟ

ΕΔΡΕΣ ΔΣ

ΑΝΤΙΠΡ. ΠΟΦΕΕ

ΨΗΦΟΙ

ΠΟΣΟΣΤΟ

ΕΔΡΕΣ ΔΣ

ΑΝΤΙΠΡ. ΠΟΦΕΕ

ΨΗΦΙΣΑΝ

70

 

 

 

89

 

 

 

ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ

1

 

 

 

2

 

 

 

ΕΓΚΥΡΑ

69

 

 

 

87

 

 

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

25

36,23%

3

3

18

20,69%

1

2

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

44

63,77%

4

4

69

79,31%

6

7

 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης