Αποτελέσματα live αναζήτησης

(ανανεωμένο) Εγχειρίδιο με όλες τις τελευταίες αλλαγές στη φορολογία

4 Ιούνιου 2016 Σχόλια
(ανανεωμένο) Εγχειρίδιο με όλες τις τελευταίες αλλαγές στη φορολογία
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Η επιστημονική ομάδα του κόμβου όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να στέκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων που χειμάζονται από τις συνεχόμενες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που σχετίζεται με την άσκηση του επαγγέλματος του λογιστή-φοροτεχνικού, του οικονομολόγου, κ.λπ.

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου (σ.σ. ήδη ν. 4389/2016) σε συνδυασμό με τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν μετά την ψήφιση του ν. 4387/2016 (σ.σ. νόμος Κατρούγκαλου), επέφεραν μια σειρά σημαντικών αλλαγών σε πλειάδα θεμάτων που άπτονται του επαγγέλματός μας.

Προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για όλες τις αλλαγές προβήκαμε στη σύνταξη του παρόντος χρηστικού εγχειριδίου μέσα από το οποίο οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις αλλαγές, τις τροποποιήσεις, αλλά και το χρόνο έναρξης ισχύος των νέων διατάξεων. Στο εγχειρίδιο υπάρχει επίσης αναλυτικός πίνακας περιεχομένων έτσι ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση στις επιμέρους ενότητες. Να τονίσουμε ότι οι συνάδελφοι μπορούν να το εκτυπώσουν ή να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το χρηστικό αυτό βοήθημα θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό όταν παρίσταται τέτοια ανάγκη.

Ευελπιστούμε να φανεί χρήσιμο σε όλους τους συναδέλφους.

Σημείωση : Στο εγχειρίδιο προστέθηκαν όλες οι σημαντικές διατάξεις των αποφάσεων των τελευταίων ημερών  που κοινοποίησαν τις αλλαγές των δύο νόμων.

Κατεβάστε το εγχειρίδιο από εδώ.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης