Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα έκδοση του Περιοδικού Panorama 56- Άνοιξη 2016

19 Απρίλιου 2016 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία


18/4/2016

Η νέα έκδοση του περιοδικού Panorama της Ε.Ε. είναι ήδη διαθέσιμη ηλεκτρονικά και το κύριο άρθρο έχει τίτλο: «Συντονισμένες προσπάθειες για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης.» Παρουσιάζονται τα κύρια ευρήματα από μια πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνα σχετικά με τις αντιλήψεις για την ποιότητα ζωής στις Ευρωπαϊκές πόλεις, ένα εργαλείο διαχείρισης για την ανταλλαγή γνώσης (I-Q net) και τρόποι να ξεπεραστούν τα διασυνοριακά εμπόδια.

Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνεται επίσης ένα άρθρο για την εταιρεία κατασκευής πλαστικών προϊόντων MATRIX PACK, η οποία έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΠΑΝ ΙΙ και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων».  Η επένδυση βελτίωσε την παραγωγή και οδήγησε σε σημαντική αύξηση των εξαγωγών.  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προμηθεύτηκε τον ακόλουθο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος σχετίζεται με τις 3 φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας:

• Μηχάνημα Αυλακώσεων καλαμακίων υψηλής ταχύτητας (High speed straw corrugating machine)
• Μηχάνημα Περιτυλίγματος μεμονωμένων καλαμακίων (High speed straw individual wrapping machine.  Η μηχανή αυτή δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης πάνω στο υλικό περιτύλιξης προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ειδικές ανάγκες των πελατών της εταιρείας (private labeling).
• Μηχάνημα Συσκευασίας καλαμακίων αυτόματη σακουλοποιητική (Straw autobagging machine). Έδωσε την δυνατότητα συσκευασίας με διαφορετικό αριθμό τεμαχίων, ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού πελάτη.

Η εταιρεία διατηρούσε 14 πελάτες εξωτερικού το 2011. Με τη λήξη του προγράμματος οι πελάτες εξωτερικού είχαν αυξηθεί σημαντικά φτάνοντας τους 63, ενώ το 2015 έκλεισε με σύνολο 88 πελατών σε 25 χώρες.  

Διαβάστε το Περιοδικό PANORAMA


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης