Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο.Ε.Ε.: «Συνεχίζεται η αποχή από την υποβολή των φορ. δηλώσεων»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 2132101800, FAX: 2132141873,  e-mail: [email protected]

Αθήνα, 18-04-2016 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζεται η αποχή από την υποβολή των φορ. δηλώσεων


Τη συνέχιση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου αποφάσισαν οι λογιστές, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η κίνηση αυτή έχει αποφασιστεί ως αντίδραση στις οδυνηρές αλλαγές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό για τους ελευθέρους επαγγελματίες και στην προσπάθεια της κυβέρνησης για δημιουργία επιστημόνων δύο ταχυτήτων. Η αποχή συνεχίζεται έχοντας καταγράψει σημαντική επιτυχία τις πρώτες δύο εβδομάδες, αφού ο αριθμός των φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί δεν ξεπερνά ούτε το 5%.

«Οι οικονομολόγοι και οι λογιστές - φοροτεχνικοί παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους γιατί καταλαβαίνουν ότι η μάχη αυτή είναι μάχη επιβίωσης. Και σε αυτή τη μάχη δηλώνουν όλοι παρών για αυτό η αποχή έχει τόση μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

«Η ενότητα και η ομοψυχία για να φτάσουμε στο δίκαιο και επιθυμητό αποτέλεσμα προέχουν. Η ΠΟΦΕΕ συντάσσεται με την απόφαση του επιστημονικού της οργάνου και του υπολοίπου κλάδου και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις την αποχή», τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., Βασίλης Καμπάνης.

«Η αποχή είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και οι οικονομολόγοι - λογιστές πρέπει να δείξουν τη δύναμή τους σε αυτό τον δίκαιο αγώνα του κλάδου, που γίνεται υπό τη σκέπη του επιστημονικού μας φορέα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε., Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος.

 
Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2132141867
2132141868


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης