Αποτελέσματα live αναζήτησης

Α. Τσίπρας: Περιθώρια βελτιώσεων στο ασφαλιστικό για τους αγρότες - Τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας

10 Φεβρουάριου 2016 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ομιλία του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στο Υπ. Συμβούλιο της 10/2 για τους αγρότες, αξιολόγηση, προσφυγικό, τηλεοπτικές άδειες κ.ά.

Στην σημερινή του ομιλία στο Υπ. Συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα hot spots θα είναι έτοιμα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Το ασφαλιστικό, το οποίο είναι γραμμένο από ελληνικά χέρια, θα κρίνει την επιτυχία της αξιολόγησης, όμως δεν είναι απαίτηση που απορρέει από την συμφωνία ή απαίτηση των θεσμών όπως είπε, αλλά πρέπει να πραγματοποιηθεί για να μπορούν να συνεχίσουν να δίνονται συντάξεις.

Εθνική σύνταξη, προστασία των ασθενέστερων και δίκαιη κατανομή δικαιωμάτων και υποχρεώσεων χαρακτηρίζουν την πρόταση της κυβέρνησης και κάλεσε τους αγρότες να "καθήσουν στο τραπέζι του διαλόγου" λέγοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο θέμα των εισφορών τους, στην μεταβατικότητα των διατάξεων και στην προστασία του εισοδήματος των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών.

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ανακοίνωσε ότι αύριο η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοθετική διάταξη με την οποία οι άδειες εθνικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις.


Πηγή video: http://webtv.ert.gr/





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης