Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα πιστοποίηση για την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra από τη Microsoft

19 Ιανουάριου 2016 Σχόλια
Νέα πιστοποίηση για την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra από τη Microsoft
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά






Δελτίο Τύπου

19 Ιανουαρίου 2016

Νέα πιστοποίηση για την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra από τη Microsoft

H Data Communication έλαβε νέα πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) για την ολοκληρωμένη λύση ERP Microsoft Dynamics NAV – InnovEra. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι η σημαντικότερη που η Microsoft χορηγεί σε λύση λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από συνεργάτη της, αναγνωρίζοντας σε αυτήν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας. Η πιστοποίηση παρέχεται μετά από εκτεταμένους τεχνικούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιούνται από την Lionbridge, τον επίσημο φορέα πιστοποιήσεων της Microsoft στις Η.Π.Α.

Το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα του κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, ενσωματώνοντας όλες τις νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στην έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2015. Καλύπτει πλήρως το σύνολο των δραστηριοτήτων μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης, είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας και ανοιχτό σε περαιτέρω επεκτάσεις. Σημειώνεται ότι το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007, εμπιστεύονται ήδη περισσότερες από 150 επιχειρήσεις.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Η λύση Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που η Data Communication διαθέτει στην παροχή λύσεων λογισμικού. Η νέα πιστοποίηση είναι για εμάς μια ακόμα αναγνώριση από τη Microsoft, την κορυφαία αυτή εταιρία και στρατηγικό μας συνεργάτη, της δέσμευσής μας για ανάπτυξη και παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στα διεθνή κορυφαία πρότυπα που η ίδια έχει θέσει. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις και να υλοποιούμε έργα που προσφέρουν  πραγματική αξία στους πελάτες μας».



 
http://www.datacomm.gr

Λίγα λόγια για την Data Communication    

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 36.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 18.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360ο και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, όπου απασχολεί περισσότερα από 100 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αγάπη Παλιεράκη, τηλ. 801 1000 801, 211 1080 000, e-mail: [email protected]


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης