Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: «Ως εφοριακοί ρωτάμε: Τι έκαναν τα λεφτά των ταμείων μας; ποιοι τα διαχειρίστηκαν; ποιοι εφάρμοσαν το PSI;»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 105 62 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-36.22.707
• FAX: 210-36.38.782
• www.poedoy.gr
• email: [email protected]

Αθήνα 19.6.2015
Αρ. Πρωτ.: 782

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το παραλήρημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας με παραίνεση του προς την νέα Κυβέρνηση να υπογράψει την νέα συμφωνία με τους δανειστές, και προτείνοντας κόψιμο μισθών και συντάξεων, κατάργηση πρόωρων συντάξεων, και υιοθέτηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία, η ΠΟΕ - ΔΟΥ στέλνει το μήνυμα:

Είναι ολοφάνερο ότι αυτοί που για εβδομήντα χρόνια χρησιμοποίησαν το δημόσιο ως «λάφυρο» έρχονται τώρα να το παίξουν «λευκές περιστερές».

Είναι τα ίδια πρόσωπα που έχουν μέγιστες «πολιτικές ευθύνες» για την κατάντια της χώρας.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που έφεραν σε απόγνωση τον λαό ψηφίζοντας τα μνημόνια.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που ξεζούμισαν το δημόσιο χρήμα και εκμεταλλεύτηκαν το πελατειακό σύστημα των κομμάτων (και τώρα κάνουν και προτάσεις) είναι τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που συνεχίζουν να τα προστατεύουν κάποιοι άνευ (φ)όρων....

Είναι τα ίδια πρόσωπα που ενώ εφάρμοζαν ως πιστοί υπηρέτες της εντολής της Τρόϊκας με το πρόσχημα ότι σώζουν την Ελλάδα, διαμήνυαν, σε όλους τους τόνους ότι ως Έλληνες πολίτες ζούμε στο μικρόκοσμό μας.

Είναι αυτοί που θυμήθηκαν τώρα ότι είμαστε Βαλκάνια !!! Τι ειρωνεία !!!

Είναι αυτοί που ισοπέδωσαν τα πάντα για να περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Ζήτησε να περικοπούν οι αποδοχές που δεν πρόλαβαν να ισοπεδώσουν ολοκληρωτικά ότι απέμεινε.

Ζήτησε να κοπούν οι πρόωρες.

Ζήτησε να υπάρξει ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα ταμεία.

Είναι δηλαδή ενάντια στους εφοριακούς υπαλλήλους όλων των κατηγοριών που δίνουν μάχη για τα δημόσια έσοδα. Κανείς δεν μπορεί να τους επιρρίψει ευθύνες όταν αυτά που εφαρμόζουν, είναι οι Νόμοι που ψηφίζονται στο Κοινοβούλιο. Δηλαδή Νόμοι των πατρικίων Νόμοι μονόπλευρης λιτότητας ενάντια στους πληβείους . Γιατί μας φοβούνται άραγε;

Είναι ενάντια στις πρόωρες συντάξεις άρα ενάντια στην μητρότητα, υπέρ της υπογεννητικότητας, υπέρ της κατάργησης του κοινωνικού κράτους, υπέρ του αφελληνισμού. Εύγε!!!!!

Ως εφοριακοί ρωτάμε : Τι έκαναν τα λεφτά των ταμείων μας; Ποιοι τα διαχειρίστηκαν; ποιοι εφάρμοσαν το PSI ;

Ως εφοριακοί απαντάμε : Ως εργαζόμενοι και ως πολίτες αυτής της χώρας, προστατεύοντας το κύρος, την αξιοπρέπειά μας, τις οικογένειές μας και την πατρίδα μας, τέτοιες δηλώσεις από πολιτικούς που τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, υπονομεύοντας την Εθνική προσπάθεια και την κοινωνική συνοχή, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!

Ελπίζουμε ότι οι όποιες ακρονεοφιλελεύθερες απόψεις τέτοιου είδους, ΔΕΝ θα υιοθετηθούν από τη συμφωνία που θα υπογράψει η νέα Κυβέρνηση με τους θεσμούς.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης