Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο Υπ. Εργασίας ενημέρωσε και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών υπαλλήλων για τις επερχόμενες αλλαγές στα εργασιακά

6 Μάρτιου 2015 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 5-3- 2015

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε σήμερα με μέλη του προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.Ι.Υ.Ε.).

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας  ενημέρωσαν τον υπουργό Εργασίας σχετικά με τα καταστροφικά αποτελέσματα, για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα,  από την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής.  
Επίσης, κατέθεσαν τα αιτήματά τους για τις κατώτερες αμοιβές, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για  τους ελέγχους τήρησης της εργατικής νομοθεσίας και  για την επαναφορά εργατικών δικαιωμάτων που καταργήθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια.  

Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε διεξοδικά στο σύνολο των νομοθετικών πρωτοβουλιών οι οποίες προωθούνται,  προκειμένου να αντιστρέψουν  την σημερινή πραγματικότητα στις εργασιακές σχέσεις.
Ειδικότερη αναφορά έκανε στις επερχόμενες ρυθμίσεις για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, την ισχύ και το εύρος των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και την ουσιαστική ενίσχυση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης