Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξεμπλόκαραν 190 επενδύσεις του προγράμματος για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού και του εμπορίου – υπηρεσιών

26 Νοέμβριου 2014 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, η ένταξη στο σχετικό Πρόγραμμα 190 έργα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης, του Τουρισμού, και του Εμπορίου – Υπηρεσιών. Τα έργα αυτά έχουν συνολικό προϋπολογισμό ύψους σχεδόν 23 εκ. ευρώ, εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ξεπερνά τα 11 εκ. ευρώ. Η ένταξη των έργων αυτών είχε αρχικά μπλοκάρει, για τυπικούς λόγους, από τους ενδιάμεσους φορείς υλοποίησης του προγράμματος. Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού, συστάθηκε Ειδική Επιτροπή η οποία έκανε επανεξέταση των αιτήσεων, μία-προς-μία, και δικαίωσε όσους επενδυτές πληρούσαν τα κριτήρια.  .

Τα παραπάνω επενδυτικά σχέδια διαχωρίζονται, βάσει του οδηγού εφαρμογής, στους κλάδους των Υπηρεσιών (που αφορούν επενδύσεις ύψους 20.000 – 100.000 ευρώ), Μεταποίησης (επενδύσεις ύψους 30.000 – 300.000 ευρώ) και Τουρισμού (επενδύσεις ύψους 20.000 – 300.000 ευρώ). Το ποσοστό επιχορήγησής τους διαφέρει ανάλογα με την Περιφέρεια υλοποίησης και το μέγεθος της Επιχείρησης.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης