Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Ενημέρωση δικαιούχων για τις ενέργειες επιστροφής της πρόσθετης εισφοράς ΤΕΑΔΥ

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠANEΛΛHNIA OMOΣΠONΔIA EPΓAZOMENΩN ΣTIΣ ΔHMOΣIEΣ OIKONOMIKEΣ YΠHPEΣIEΣ

ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - Τ.Κ. 105 62 AΘHNA / THΛ.: 210-3622707 • FAX: 210-3638782 / www.poedoy.gr • e-mail: [email protected]

Αθήνα 23.10.2014
Αρ. Πρωτ.: 602

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΕΑΔΥ


Όλοι οι συνάδελφοι θα επισκεφτούν τον διαδικτυακό τόπο (www.gsis.gr ) με τους προσωπικούς κωδικούς στο πεδίο Δράσης – Μισθοί και Συντάξεις, ειδική εφαρμογή στην οποία εμφανίζεται ανά δικαιούχο και Α.Φ.Μ., το ποσό της προς επιστροφής πρόσθετης εισφοράς και το τελικό ποσό για κάθε ένα δικαιούχο ξεχωριστά με ενσωματωμένα κείμενα που επέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης.

1) Για την αποδοχή ή μη των όρων επιστροφής της Πρόσθετης Εισφοράς.

2) Για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων για την διεκδίκηση της Πρόσθετης Εισφοράς ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων.

Α) Όσοι συνάδελφοι μπορούν να μεταβούν στην έδρα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών θα πρέπει να ενημερωθούν από το site (www.poedoy.gr) της Ομοσπονδίας για τον Γ.Α.Κ. (Γενικός Αριθμός Κατάθεσης ) και την ημερομηνία σύνταξης της αγωγής κατά του Ε.Τ.Ε.Α. για να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο με τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ.

Η δήλωση πρέπει να υπογραφεί ενώπιον της Γραμματείας του Δικαστηρίου ακολούθως, ζητήστε από τη γραμματεία του Δικαστηρίου να σας χορηγήσει αντίστοιχη βεβαίωση (χορηγεί φωτοτυπία της παραπάνω δήλωσης χαρτοσημασμένη).

Την παραπάνω βεβαίωση θα καταθέσετε στο Ε.Τ.Ε.Α. και με το Πρωτόκολλο του Ε.Τ.Ε.Α. θα ενημερώσετε το παραπάνω κείμενο - Υπεύθυνη Δήλωση του δικτυακού τόπου (www.gsis.gr ) .

Β) Όσοι εξουσιοδοτήσουν τρίτο πρόσωπο να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ για λογαριασμό τους. Αφού ενημερωθούν από το site της Ομοσπονδίας (www.poedoy.gr) για τους Αριθμούς Γ.Α.Κ. και Ημερομηνία Κατάθεσης Σύνταξης της Αγωγής κατά του Ε.Τ.Ε.Α., τα οποία θα συμπληρώσουν το έντυπο με τον τίτλο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, υπογράφουν και θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής τους στα ΚΕΠ ή στην Αστυνομία.

Το τρίτο πρόσωπο θα πρέπει να έχει την ταυτότητά του και αντίγραφο της ταυτότητάς του εξουσιοδοτούντος και θα ζητήσει από τη Γραμματεία του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών χορήγηση βεβαίωσης παραίτησης του εξουσιοδοτούντος.

Την παραπάνω βεβαίωση θα καταθέσετε στο Ε.Τ.Ε.Α. και με το πρωτόκολλο του Ε.Τ.Ε.Α. θα ενημερώσετε το κείμενο – Υπεύθυνη Δήλωση του διαδικτυακού τόπου (www.gsis.gr). Τα χαρτόσημα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο είναι 6€ περίπου.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Ο/Η υπογραφόμεν……………………………………………………………………………
(Α.Δ.Τ……………………………….) κάτοικος ………………………………………………
………………………………………………………………………………………………………….
ΚΑΤΑ
Του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.)
Δηλώνω ότι παραιτούμαι από το δικόγραφο της από ………….…….., με ΓΑΚ ………..…………….. το οποίο εκκρεμεί στο Δικαστήριο σας.

Αθήνα …………..
Ο/Η δηλ.


ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Ο/Η υπογραφομεν ………………………………………………………………….
κάτοικος ……………………….., οδός………………………………………………

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ με την παρούσα μου τον ……………………………. του ……………, με Α.Δ.Τ………. του Α.Τ……………….. όπως εμφανισθεί ενώπιον της Γραμματείας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών και αντ’ εμού και για λογαριασμό μου παραιτηθεί από την από …..…………… και με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης (ΓΑΚ) ………….. αγωγή μου, η οποία στρέφεται κατά του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως- Ε.Τ.Ε.Α. Ν.Π.Δ.Δ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Φιλελλήνων αριθ. 13-15, νομίμως εκπροσωπουμένου, ως καθολικού διαδόχου, σύμφωνα με το Νόμο, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων- Τ.Ε.Α.Δ.Υ. Ν.Π.Δ.Δ.», υπογράφων προς τούτο παν σχετικό έγγραφο.

Ο /Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤ
Βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής τ…… εξουσιοδοτου………..

Αθήνα, ……………….
Ο Βεβαιών


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης