Αποτελέσματα live αναζήτησης

Να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα του 2011, ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΓΣΕΒΕΕ
http://www.gsevee.gr

Η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζει την προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ), για την μείωση του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης στα επίπεδα του 2011.

Η αποτυχία του μέτρου της εξίσωσης του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης ήταν δεδομένη από την πρώτη στιγμή και επιβεβαιώθηκε πλέον και επισήμως από τα στοιχεία του Γεν. Λογιστηρίου και από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.

Η αποτυχία του μέτρου της εξίσωσης του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης, στέρησε από χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένες οικογένειες το αγαθό της θέρμανσης, συρρίκνωσε δραματικά τα δημόσια έσοδα κατά 750 εκ. ευρώ, ενώ παράλληλα η κατανάλωση μειώθηκε κατά 70% περίπου, έχοντας ως συνεπακόλουθο τις αρνητικές επιπτώσεις στον τζίρο των επιχειρήσεων που διακινούν πετρέλαιο θέρμανσης και τη διόγκωση των οικονομικών τους προβλημάτων.

Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά από τον Υπουργό Οικονομικών την επαναφορά του Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο θέρμανσης στα επίπεδα του 2011, δηλαδή 60€ το χιλιόλιτρο, για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2014-2015.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης