Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οδηγίες για τις αλλαγές στο έντυπο Ε1

3 Απρίλιου 2014 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο TaxHeaven εδώ και χρόνια προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους, σεβόμενοι την ανάγκη τους για ενημέρωση σε όλα τα θέματα που άπτονται του επαγγέλματός μας. Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται σε καθημερινή βάση γιατί στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε εμπράκτως τη φιλοσοφία μας που διαπνέεται αφενός μεν, από την έντονη συναδελφική αλληλεγγύη, αφετέρου δε, από το πάθος μας για έγκαιρη και κυρίως έγκυρη ενημέρωση.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των συναδέλφων να πληροφορηθούν για όλες τις αλλαγές στην ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικ. έτους 2014, αποφασίσαμε να αναλάβουμε με ίδια μέσα τη βιντεοσκόπηση της ημερίδας που διεξήχθη χθες (σ.σ. 2.4.2014) στο αμφιθέατρο της Γ.Γ.Π.Σ. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες βλέποντας τη μαγνητοσκοπημένη αυτή ημερίδα.

Να σημειώσουμε ότι η ημερίδα διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Ευχαριστούμε αμφότερους τους διοργανωτές για την πρόσκληση αλλά κυρίως για το γεγονός ότι μας δόθηκε η δυνατότητα της βιντεοσκόπησης που ευελπιστούμε να φανεί χρήσιμη σε όλους τους συναδέλφους.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα οραματιζόμαστε για τον σύγχρονο επαγγελματία λογιστή-φοροτεχνικό.


Υ.Γ.
Παρόλο που οι συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά είναι δύσκολες, παρόλο που τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα, πιστεύουμε ότι δεν πρέπει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να αποτελέσει την αφορμή για να απεμπολήσουμε την ανθρώπινή μας ιδιότητα. Οι ανθρώπινες αξίες είναι πάνω από κάθε άλλο. Η συναδελφική αλληλεγγύη, η επαγγελματική αξιοπρέπεια, οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, οι κοινοί στόχοι, κ.λπ. αποτελούν βασικούς πυλώνες για τη δημιουργία μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων των συναδέλφων.

Επίσης, με αφορμή ένα πρόσφατο γεγονός που συνέβη πριν δυο ημέρες, να θυμίσουμε τη γνωστή ρήση του Αριστοτέλη «Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, αυτό είναι εύκολο. Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι εύκολο».

Το video μπορείτε να το δείτε και σε πλήρη οθόνη επιλέγοντας το εικονίδιο κάτω δεξιά από την οθόνη προβολής.





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης