Αποτελέσματα live αναζήτησης

Θεοχάρης : Δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης στις φορολογικές δηλώσεις

18 Ιούλιου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
«Δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης στις φορολογικές δηλώσεις»

Σε μία ακόμα τηλεοπτική εμφάνιση ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κος Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση στις δηλώσεις.

Ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να αμελήσει τα απαραίτητα, να μαζέψει δηλαδή τα δικαιολογητικά και να πάει στους λογιστές. Ανέφερε ότι οι φορολογούμενοι δεν θα μπορούν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις εκτός χρόνου.

«Όταν τελειώσουν όλοι, θα μπορούν οι εκπρόθεσμες να υποβληθούν», είπε. Αναφέρθηκε πάντως και στο γιατί οι φορολογικές δηλώσεις υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά. «Πέρυσι μεγάλο μέρος των δηλώσεων γινόταν ηλεκτρονικά. Γι’ αυτό το αποφασίσαμε». Και ξεκαθάρισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση στην υποβολή τους. ανέφερε ακόμη ότι «Η διαπραγμάτευση με την τρόικα έχει γίνει. Καταφέραμε και πήραμε εξαιρέσεις» και σημείωσε ότι οι τρεις δόσεις θα είναι τον Αύγουστο, τον Οκτώβρη και τον Δεκέμβρη.

Από την πλευρά του ο Νικόλαος Βαφειάδης υποστήριξε ότι δεν μπορούν να εισπράξουν. «Έχουμε πρόβλημα στις εφορίες. Ο κόσμος έχει διάθεση να πληρώσει αλλά υπάρχει πρόβλημα με το ηλεκτρονικό σύστημα. Έπρεπε να υπάρχει και η έντυπη μορφή».

Δείτε τις δηλώσεις αναλυτικά


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης