Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ολοκλήρωση κωδικοποίησης του Π.Δ. 38/2010 "Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2005/36/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 7ης Σεπτεμβρίου 2005, σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων, και άλλες διατάξεις."

16 Μάιου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η κωδικοποίηση του Π.Δ. 38/2010 "Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2005/36/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 7ης Σεπτεμβρίου 2005, σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων, και άλλες διατάξεις."

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι για να δείτε όλους τους κωδικοποιημένους νόμους του κόμβου θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα του κόμβου "Ηλεκτρονικό Αρχείο νόμων και αποφάσεων".

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι πλέον στο φορολογικό αρχείο του κόμβου υπάρχουν 143 πλήρως κωδικοποιημένοι νόμοι ανά παράγραφο και θα προστίθενται διαρκώς και νέοι σημαντικοί νόμοι που άπτονται του επαγγέλματος του λογιστή-φοροτεχνικού. 

Το στοιχείο αυτό καθώς και η πληθώρα καινοτομικών και αποκλειστικών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες, καθιστούν την "Φορολογική τράπεζα" του κόμβου ως κορυφαίο εργαλείο εργασίας για λογιστές, οικονομολόγους, εφοριακούς υπαλλήλους, ελεγκτές, υπαλλήλους υπουργείων, στελέχη επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα για το φορολογικό αρχείο και συνολικά για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου ΕΔΩ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης