Αποτελέσματα live αναζήτησης

Άρθρα Σύντομος οδηγός για την υποβολή αίτησης στην ρύθμιση οφειλών του νόμου 4321/2015 (Ενημερωμένο)


Δημοσιεύθηκε στις : [ 18-04-2015 ]
Κατηγορία: Είσπραξη Δημοσίων Εσόδων - Ρυθμίσεις οφειλών

Άρθρα
Σύντομος οδηγός για την υποβολή αίτησης στην ρύθμιση οφειλών του νόμου 4321/2015 (Ενημερωμένο)


Συνοπτικές οδηγίες για την υποβολή αίτησης στην ρύθμιση οφειλών του νόμου 4321/2015

Επιλέξτε πρώτα τον τύπο της ρύθμισης P5 – αίτηση ρύθμισης με απαλλαγή προσαυξήσεων του Ν.4321/2015 για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας έως και 01/03/2015 και τις μεταγενέστερες οφειλές του άρθρου 4.2 του ίδιου νόμου, και αφού πληρώσετε την πρώτη δόση και η ρύθμιση σας επικυρωθεί επιλέξτε P2 αίτηση πάγιας ρύθμισης για τις υπόλοιπες οφειλές σας.


Οφειλές που έχουν συμπεριληφθεί σε ρύθμιση τύπου Ρ5 που δεν έχει επικυρωθεί εμφανίζονται και κατά την επιλογή του τύπου ρύθμισης Ρ2.


Η υποβολή της αίτησης γίνεται για ανοικτές ατομικές οφειλές όπως είναι καταχωρημένες στο TAXIS.

Κατ’ εξαίρεση, όταν η αίτηση δεν υποβάλλεται από τον πρωτοφειλέτη ή πρόκειται για οφειλές από συνυποχρέωση ή/και συνυπευθυνότητα η υποβολή της διενεργείται μόνο στην αρμόδια Υπηρεσία.

Η προκαταβολή ή η πρώτη δόση της ρύθμισης είναι καταβλητέα εντός τριών ημερών από την ημερομηνία της αίτησης

Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών της αίτησης.

Εφόσον δεν καταβάλλετε την πρώτη δόση εντός της ανωτέρω αποκλειστικής προθεσμίας, πρέπει να υποβάλετε νέα αίτηση προκειμένου να ρυθμίσετε τις οφειλές σας.

Η καταβολή των δόσεων διενεργείται στους φορείς είσπραξης με την χρήση μοναδικού κωδικού (Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής - Τ.Ρ.Ο.). Η καταβολή της οφειλής δύναται να διενεργείται και μέσω πάγιας εντολής στους φορείς είσπραξης. Για την πραγματοποίηση της πάγιας εντολής θα πρέπει να απευθυνθείτε στους Φορείς Είσπραξης.


Αρχικά  γίνεται η επιλογή της υποβολής νέας Ρύθμισης



Ακολουθούν δύο ακόμα βήματα.

Στο πρώτο βήμα ο οφειλέτης επιλέγει τις οφειλές που υπάγονται υποχρεωτικά ή/και δύνανται να υπαχθούν στη ρύθμιση μεταξύ των ακόλουθων κατηγοριών:

Α) Συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων έως την 1/3/2015 πλην αυτών που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς νομοθετικής ρύθμισης ή διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής ή σε αναστολή πληρωμής.

Β) Συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων μετά την 1/3/2015 πλην αυτών που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς νομοθετικής ρύθμισης ή διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής ή σε αναστολή πληρωμής.

Γ) Συνολικό υπόλοιπο μη ληξιπρόθεσμων δόσεων πλην αυτών που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς νομοθετικής ρύθμισης ή διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής ή σε αναστολή πληρωμής.

Δ) Συνολικό υπόλοιπο δόσεων που τελούν σε αναστολή πληρωμής.

Ε) Συνολικό υπόλοιπο δόσεων οφειλών που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς νομοθετικής ρύθμισης ή διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής, των οποίων οι όροι τηρούνται.




Προσοχή !!! Οι οφειλές που περιλαμβάνονται στην κατηγορία Α υπάγονται υποχρεωτικά στη ρύθμιση.

Για να εντάξετε στη ρύθμιση και οφειλές των κατηγοριών Β έως Ε κάντε κλικ στη στήλη επιλογή. Στις κατηγορίες αυτές εμπεριέχονται και οι οφειλές του άρθρου 4.2 του Ν.4321/2015

Οι οφειλές της κατηγορίας Δ που τελούν σε αναστολή πληρωμής προκύπτουν με βάση τις καταχωρίσεις στο TAXIS. Για τυχόν μη επικαιροποιήμενες καταχωρίσεις δόσεων της κατηγορίας Δ απευθυνθείτε στην αρμόδια Υπηρεσία.

Στην περίπτωση που εντάξετε στη ρύθμιση οφειλές της κατηγορίας Ε, επέρχεται απώλεια των εν λόγω διευκολύνσεων ή ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής χρεών. Σε περίπτωση που στις ανωτέρω διευκολύνσεις ή ρυθμίσεις περιλαμβάνονται οφειλές που δεν μπορούν να υπαχθούν στην παρούσα ρύθμιση, αυτές δύνανται να τακτοποιηθούν κατά νόμιμο τρόπο.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να καταβάλλετε ποσό προκαταβολής, σας χορηγείται ισόποση απαλλαγή επί των συνολικών προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής (βλ ποσό απαλλαγής προσαυξήσεων) και στη συνέχεια επωφελείσθε τις απαλλαγές του προγράμματος ρύθμισης που θα επιλέξετε.

Η προκαταβολή είναι καταβλητέα άπαξ, με εκούσια καταβολή, μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, αλλά όχι πέραν της 27ης Απριλίου 2015. Εφόσον ο οφειλέτης δεν καταβάλει εμπρόθεσμα οποιαδήποτε από τις δέκα (10) πρώτες δόσεις της ρύθμισης που έπονται της προκαταβολής ή επέλθει απώλεια της ρύθμισης με υπαιτιότητα του οφειλέτη για οποιοδήποτε λόγο, βεβαιώνεται σε βάρος του οφειλέτη, ο οποίος έχει υποβάλει την αίτηση, ποσό ίσο με την απαλλαγή που του χορηγήθηκε κατά την καταβολή της προκαταβολής.

Ενδέχεται να εμφανίζονται ως ανείσπρακτες οφειλές και όσες έχετε πρόσφατα πληρώσει σε τράπεζα με Ταυτότητα Οφειλής ή Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής, ή με Γραμμάτιο Είσπραξης σε άλλη Δ.Ο.Υ. από αυτή της οφειλής και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της πίστωσης. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η πίστωση διότι η αίτηση ρύθμισης δε θα επικυρωθεί.


Στο Δεύτερο βήμα γίνεται η επιλογή των δόσεων με το ανάλογο ποσοστό έκπτωσης προσαυξήσεων, πρόσθετων φόρων κ.λπ.


Η υπαγωγή στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την 26/05/2015.


Σε περίπτωση συνολικού κεφαλαίου οφειλών που εντάσσονται στα προγράμματα ρύθμισης µέχρι πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, από την υπαγωγή τους στη ρύθμιση, οι οφειλές δεν επιβαρύνονται µε προσαυξήσεις ή τόκους εκπρόθεσμης καταβολής. Σε περίπτωση συνολικού κεφαλαίου οφειλών που υπάγονται στα προγράμματα ρύθμισης άνω των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, αντί των κατά Κ.Ε.Δ.Ε. και κατά Κ.Φ.Δ. τόκων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, από την υπαγωγή σε ρύθμιση, οι οφειλές επιβαρύνονται µε τόκο που ανέρχεται σε τρεις εκατοστιαίες µονάδες (3%) ετησίως.

Ως ελάχιστο ποσό δόσης ορίζονται τα είκοσι (20) Ευρώ. Σε περίπτωση που ο φορολογούμενος έχει βεβαιωμένες οφειλές σε περισσότερες από μία υπηρεσίες της Φορολογικής Διοίκησης, το ελάχιστο ποσό ορίζεται σε δέκα (10) ευρώ.

Σε περίπτωση που έχετε βεβαιωμένα ποσά από πρόσθετους φόρους ή τέλη του ν.2523/1997, πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής δήλωσης ή ανακριβούς δήλωσης του ν.4174/2013 (ΚΦΔ) που έχουν συμβεβαιωθεί με την κύρια οφειλή, στα ποσά αυτά υπολογίζεται απαλλαγή κατά ποσοστό ανάλογα με το πρόγραμμα ρύθμισης που έχετε επιλέξει. Η απαλλαγή αυτή απεικονίζεται στη στήλη ποσό έκπτωσης πρόσθετου φόρου.


Για να συνεχίσετε πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξετε τον υπολογισμό ποσού δόσεων



Στην συνέχεια βλέπετε συνοπτικά την εικόνα της ρύθμισης.






Επιλέγοντας το κουμπί "υποβολή" η αίτηση καταχωρείται στο σύστημα





Η προβολή της αίτησης περιέχει και την ταυτότητα πληρωμής στο κάτω μέρος της συνοπτικής εικόνας .





Προσοχή!!!!  η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί την 3η εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία υποβολή της αίτησης.

Σε περίπτωση προκαταβολής (ως προκαταβολή ποσού οφειλής τουλάχιστον το δεκαπλάσιο της ελάχιστης δόσης) η πληρωμή πρέπει να γίνει  όχι πέραν της 27ης Απριλίου 2015. 




Σημειώστε επίσης ότι :

Η ρύθμιση απόλλυται εάν:
Α) δεν καταβάλλετε δύο (2) συνεχόμενες μηνιαίες δόσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου οκταμήνου της ρύθμισης,
Β) δεν καταβάλλετε τρεις (3) συνεχόμενες μηνιαίες δόσεις μετά την πάροδο του πρώτου οκταμήνου της ρύθμισης,
Γ) καθυστερήσετε την καταβολή της τελευταίας δόσης για χρονικό διάστημα τριών μηνών, ανεξαρτήτως του αριθμού των δόσεων της ρύθμισης,
Δ) δεν υποβάλετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και Φ.Π.Α., τις οποίες έχετε υποχρέωση να υποβάλετε κατά την τελευταία πενταετία, καθ’ όλη τη διάρκεια της ρύθμισης, το αργότερο εντός τριών (3) μηνών από την πάροδο της προθεσμίας υποβολής τους ή εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση, εφόσον η προθεσμία υποβολής έχει παρέλθει πριν την υπαγωγή σε αυτή.


Την πορεία της ρύθμισης έχετε την δυνατότητα να την δείτε από τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις . (Ρυθμίσεις --> προβολή )

 



Επιλέγετε από τον καταρράκτη την ανάλογη ρύθμιση.


 


Και στην συνέχεια επιλέγετε "κατάσταση αίτησης"












------------------


Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΓΔΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ


Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, σε συνέχεια του ν. 4321/2015, όπως αυτός τροποποιήθηκε με Π.Ν.Π. και ισχύει, ανακοινώνει ότι είναι διαθέσιμη στους πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet η εφαρμογή για την υποβολή αίτησης ρύθμισης για τμηματική πληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών κάθε είδους φόρου έως και 100 δόσεις.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες να δουν συγκεντρωτικά:

(α) το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων οφειλών εκτός ρύθμισης έως την 1η Μαρτίου 2015 (υποχρεωτική ένταξη),
(β) το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων οφειλών εκτός ρύθμισης μετά την 1η Μαρτίου 2015, που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014,
(γ) το συνολικό υπόλοιπο μη ληξιπρόθεσμων δόσεων οφειλών εκτός ρύθμισης μετά την 1η Μαρτίου 2015, που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014,
(δ) το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων έως την 1η Μαρτίου 2015 ή / και δόσεων οφειλών μετά την 1η Μαρτίου 2015 που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014 και τελούν σε αναστολή πληρωμής,
(ε) το συνολικό υπόλοιπο ληξιπρόθεσμων δόσεων έως την 1η Μαρτίου 2015 ή / και δόσεων οφειλών μετά την 1η Μαρτίου 2015 που αφορούν σε υποχρεώσεις μέχρι 31/12/2014 σε ενεργή ρύθμιση,
και να ενταχθούν στο επιθυμητό πρόγραμμα ρύθμισης.

Με την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα απαλλαγής της ρυθμιζόμενης οφειλής ποσοστού του συνόλου ή μέρους –ανάλογα με τον αριθμό δόσεων που θα επιλεγεί– των πρόσθετων φόρων ή τελών του ν.2523/1997, του προστίμου του άρθρου 58 του ν.4174/2013 και του προστίμου του άρθρου 54 του ίδιου νόμου όταν αυτό επιβάλλεται μετά από έλεγχο αντί του προστίμου του άρθρου 58.

Επιπλέον, εντάσσεται για πρώτη φορά και προαιρετικά, η έννοια της προκαταβολής, ποσού τουλάχιστον δεκαπλάσιου της ελάχιστης δόσης (€ 100 ή 200) και χορηγείται στον οφειλέτη ισόποση απαλλαγή επί των συνολικών προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.

Μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος ρύθμισης, ο φορολογούμενος μπορεί να εκτυπώσει την αίτησή του, στην οποία αναγράφεται η Ταυτότητα Ρυθμισμένης Οφειλής «Τ.Ρ.Ο.» και αυτήν να προσκομίσει σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., προκειμένου να καταβάλει το ποσό της προκαταβολής ή της 1ης δόσης στην οριζόμενη προθεσμία για την επικύρωση της ρύθμισής του ή την αποπληρωμή επόμενων δόσεων.

Στην επιλογή «Στοιχεία Πληρωμών» της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet εμφανίζονται τα στοιχεία πληρωμών όπως αυτά έχουν αποσταλεί από τις συνεργαζόμενες με το Υπουργείο Οικονομικών Τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ.

Τέλος, σε περίπτωση που για την υπαγωγή στη ρύθμιση απαιτείται η επίσκεψη σε Δ.Ο.Υ. παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται σε αυτές από τις 22/04/2015 και μετά.

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Προσωπικές σημειώσεις για αυτή την απόφαση

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Πρόσφατες αποφάσεις στην κατηγορία

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης