Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ

- - - - -

 • Please log in to reply
2 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1
Επισκέπτης-gianna-

Επισκέπτης-gianna-
 • Επισκέπτες
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE TΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ WWW.SOEL.GR ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

#2
thiseos2002

thiseos2002

  *

 • Silver members
 • 450 Δημοσιεύσεις:
 • Gender:Male
 • Location:Ν.ΣΜΥΡΝΗ
Εργασιακή εμπειρία απο ελεγκτική εταιρεία μπορείς να πάρεις αν δουλέψεις σε κάποια απο αυτές ;)
Στην Χώρα των ηρώων γεννήθηκα κ' εγω
Αντάρτες και Θεοί κληρονομιά μου


"Δεν είναι όψη η Ήπειρος, δεν είναι γνώση. Είναι περιπέτεια αισθήσεων και αισθημάτων. Είναι συγκίνηση και ρίγος, είναι λαχτάρα και πόνος. Είναι δέος και ίλιγγος στο χείλος του θεού. Είναι μέθη, είναι έρωτας. Είναι όλα."

#3
K3LSOS

K3LSOS
 • starting Members
 • 1 Δημοσιεύσεις:
 • Gender:Male
 • Location:ΑΘΗΝΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE TΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ WWW.SOEL.GR ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΓιάννα, μπορείς να στείλεις βιογραφικά σε εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών, καλλίτερη εποχή είναι τον Αύγουστο που κάνουν συνήθως προσλήψεις. Αν έχεις τελειώσει ΑΕΙ με αντικείμενο Οικονομικά ή Διοίκηση Επιχειρήσων κι έχεις προϋπηρεσία μέχρι 2 χρόνια, λογικά θα σε καλέσουν για συνέντυξη. Ανάλογα με την εταιρεία θα κληθείς μετά να δώσεις ένα test λογιστικής ή ακόμη και λίγο πιο γενικών γνώσεων (γύρω από τα οικονομικά πάντα). Αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσει κι άλλη συνέντευξη, όπου αν παρουσιαστείς σα θύμα έτοιμο να σε ξεζουμίσουν θα σου προτείνουν θέση. Έστω ότι τη δέχεσαι (λάθος μεγάλο, αλλά τέλως πάντων) θα σε εγγράψουν στο Σώμα ως Ασκούμενη. Από εκεί κι έπειτα θα πρέπει να περάσεις τα μαθήματα που αντιστοιχούν στη βαθμίδα σου και να μαζέψεις και τις αντίστοιχες ώρες ελεγκτικού έργου και να γίνεις Δόκιμη. Ακολούθως Επίκουρη και στο τέλος Ορκωτή Ελέγκτρια. Υπολόγιζε για την όλη διαδικασία κάπου μια δεκαετία στη διάρκεια της οποίας οι πιθανότητες να μη χάσεις φίλους, να μη χωρίσεις και να μη πάθεις κανά εγκεφαλικό ή έστω ένα έλκος στομάχου είναι μικρότερες κι από το στατιστικό λάθος. Υπολόγιζε και το μισθό, όπου αναλογικά €/ώρα εργασίας είναι χαμηλότερο κι από το μισθό ανειδίκευτου Αφρικανού λαθρομετανάστη (τουλάχιστον για 2 χρόνια) και καλή τύχη.
0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες