Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΩΛΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

- - - - -

  • Please log in to reply
2 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1
Unknown

Unknown
  • Επισκέπτες
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΩΡΗΣΗ Δ.Α. ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΤΟΥ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ???????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

#2
Επισκέπτης-ΑΙΑΝΟΣ-

Επισκέπτης-ΑΙΑΝΟΣ-
  • Επισκέπτες
Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΕΑΝ ΤΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΩΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ( ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΚΑΙ Ο ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΑΝ ΤΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Ο ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

ΤΟ ΤΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΠΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΛΓΑ 3%

#3
Επισκέπτης-αγροτακος-

Επισκέπτης-αγροτακος-
  • Επισκέπτες
ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΙ ΝΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ!
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΗΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΛΟΥΒΑ ΚΛΟΥΒΑ?? ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ?
0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες