Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

ΕΝΤΥΠΟ Φ01012 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ -ΕΞΟΔΩΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚ.

- - - - -

 • Please log in to reply
3 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1
INTER

INTER

  *

 • simple Members
 • 100 Δημοσιεύσεις:
 • Gender:Male
 • Location:Εν τούτω νίκα.
 • Interests:Εν τούτω νίκα.

  Η φράση στο όραμα του Μ.Κωνσταντίνου πριν από τη μάχη της Μουλβίας γέφυρας το 312 μ.Χ.
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ( Η ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ) ΤΥΠΙΚΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ - ΕΙΠΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ , ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ Κ.Τ.Λ. ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ - ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ Κ.Τ.Λ.
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ , ΔΕΗ , ΟΤΕ .....
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Φ01012 ( ΝΠΔΔ - ΜΗ ΚΕΡΔ.) ,
ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ Η ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ ΤΙ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΜΕ .

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ , ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

#2
Επισκέπτης-pao-

Επισκέπτης-pao-
 • Επισκέπτες
Σύμφωνα με τη διάταξη της περίπτωσης ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 99 του ΚΦΕ, τα ημεδαπά νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορολογούνται μόνο για το καθαρό εισόδημα που προκύπτει από εκμίσθωση ακινήτων και κινητές αξίες. Για τα καθαρά κέρδη της χρήσης του 2004 ο συντελεστής φόρου είναι 35%. O συντελεστής αυτός μειώνεται σταδιακά από 1.1.2005. Για τα εισοδήματα της χρήσης 2005 ο συντελεστής φόρου είναι 32%. Αν τα ημεδαπά μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα έχουν χαρακτήρα κοινωφελή, τότε ο συντελεστής φόρου των μισθωμάτων είναι για τα εισοδήματα της χρήσης 2004 10%, ο οποίος μειώνεται σταδιακά από 1.1.2005.
επισης
Άρθρο 6
Φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων


1. Με την παράγραφο 1 του άρθρου αυτού αντικαταστάθηκε η περίπτωση β’ της παραγράφου 1 του άρθρου 103 του Κ.Φ.Ε. Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, από το φόρο εισοδήματος απαλλάσσονται τα εισοδήματα από οικοδομές γενικά και από εκμίσθωση γαιών, που αποκτούν οι Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, η Ιερά Μονή Σινά, ο Πανάγιος Τάφος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας. Με τις νέες διατάξεις επεκτείνεται η απαλλαγή από το φόρο και των εισοδημάτων αυτών που αποκτούν οι Ιεροί Ναοί, οι Ιερές Μητροπόλεις, οι Ιερές Μονές, η Ιερά Μονή Πάτμου, η Αποστολική Διακονία, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, καθώς και οι Ιερές Σταυροπηγιακές Μονές Κύπρου.
Οι διατάξεις της παραγράφου αυτής ισχύουν, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου του νόμου αυτού, για εισοδήματα που θα αποκτήσουν τα πιο πάνω νομικά πρόσωπα από το οικονομικό έτος 2008 (χρήση 2007) και μετά. Επομένως, για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των οικονομικών ετών 2005, 2006 και 2007 (εισοδήματα των ετών 2004, 2005 και 2006, αντίστοιχα), εξακολουθούν να έχουν εφαρμογή οι αντικατασταθείσες διατάξεις, και κατά συνέπεια, η απαλλαγή των υπόψη εισοδημάτων περιορίζεται στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, στον Πανάγιο Τάφο, στην Ιερά Μονή Σινά, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας.
2. Με τη παράγραφο 2 του άρθρου αυτού, προστέθηκε στην παράγραφο 1 του άρθρου 103 του Κ.Φ.Ε. περίπτωση δ’. Με τις νέες διατάξεις επαναφέρεται η απαλλαγή, η οποία είχε καταργηθεί με τις διατάξεις του ν. 2459/1997, από τη φορολογία των εισοδημάτων από εκμίσθωση οικοδομών και γαιών, που αποκτούν τα ημεδαπά νομικά πρόσωπα, τα οποία επιδιώκουν αποδεδειγμένα κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και τα ημεδαπά κοινωφελή ιδρύματα.
Ειδικότερα, για τα ημεδαπά κοινωφελή ιδρύματα, προβλέπεται επιπλέον και απαλλαγή από τη φορολογία των εισοδημάτων που αποκτούν από μερίσματα μετοχών αλλοδαπών ανωνύμων εταιρειών.
Οι διατάξεις της παραγράφου αυτής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου του νόμου αυτού, ισχύουν για εισοδήματα που θα αποκτήσουν τα πιο πάνω νομικά πρόσωπα από το οικονομικό έτος 2008 και μετά. Επομένως, τα νομικά αυτά πρόσωπα, θα εξακολουθήσουν να φορολογούνται κατά τα οικονομικά έτη 2005, 2006 και 2007, για τα εισοδήματα που αποκτούν από την εκμίσθωση οικοδομών και γαιών. Η φορολόγησή τους θα γίνει με τους μειωμένους συντελεστές φορολογίας εισοδήματος, οι οποίοι αναφέρονται πιο κάτω στην παράγραφο 4.

#3
logistis

logistis

  *

 • Silver members
 • 429 Δημοσιεύσεις:
Τελικά φορολογούνται για λοιπά έσοδα (γαμοι-βαφτησια-παγκαρι)
και ο λογιστής τι βεβαιώνει;Μια και είναι υποχρεωτική η υπογραφή
Χαρτόσημο κερδών υπάρχει. Το μεσημέρι μου έφεραν τα έξοδα και έσοδα ένας ναός.Δεν ξέρω τι να κάνω.Μηδενική;πρέπει να καταχωρηθεί στο σύστημα μέχρι 10 ή μπορεί να πάει και αργότερα (κατ΄παρεκλιση) μια που θα είναι μηδενική;

#4
INTER

INTER

  *

 • simple Members
 • 100 Δημοσιεύσεις:
 • Gender:Male
 • Location:Εν τούτω νίκα.
 • Interests:Εν τούτω νίκα.

  Η φράση στο όραμα του Μ.Κωνσταντίνου πριν από τη μάχη της Μουλβίας γέφυρας το 312 μ.Χ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ( ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ) , ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΞΟΔΩΝ .
ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ( ΠΑΓΚΑΡΙ , ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ) ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ( ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΡΙΤΩΝ , Κ.Λ.Π. ) - ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΝΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.
ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Υ.Γ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ .
ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ .
0 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες